×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали чоловіків які накупили для себе «травички»

Чоловіки, в яких працівники міліції виявили пакунки з подрібненою рослинною масою, стверджують, що придбали «травичку» для себе.

n 2905154569Нині правоохоронці з’ясовують, хто саме розповсюджує в районі наркотичні засоби.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, під час огляду речей 31-річного жителя с. Яроповичів працівники Андрушівського РВ УМВС вилучили паперовий згорток з висушеною рослинною масою. Чоловік, який раніше вже був засуджений за злочини, пов’язані з наркотиками, намагався заховати нещодавно придбаний пакунок у шкарпетках.

А 33-річний житель с. Любимівки облаштував таємний сховок у підсобному приміщенні свого домоволодіння. Втім, службовий пес допоміг швидко його розсекретити.

- Обидва чоловіки пояснили, що придбали наркотичні засоби для куріння у незнайомця. Тож нині правоохоронці встановлюють збувача наркотиків, - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

n 2905154569 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework