​Житомирський підприємець виграв тендер на демонтаж будівлі вечірньої школи, яку мають знести до кінця вересня

  18 серпня управління капітального будівництва Житомирської міської ради, за результатами проведеного тендеру, уклало договір з ФОП Козлюк Руслан Вікторович на демонтаж вечірньої школи по вулиці І.Кочерги в Житомирі.

   Згідно з договором, оприлюдненим на ресурсі ProZorro, вартість послуг з демонтажу аварійної будівлі становить 689 тис. 999 грн без ПДВ, - розповідає zhitomir.info.

  До договору додається календарний графік виконання робіт, у якому зазначається, що роботи мають розпочатися одразу ж після підписання даного договору. До кінця поточного тижня (до 23 серпня) навколо аварійної будівлі мають встановити тимчасову захисну огорожу та знаки безпеки. Далі упродовж трьох тижнів проводитиметься розбирання надземної частини будівлі, після чого ще тиждень розбиратимуть фундамент. Завершити демонтаж будівлі вечірньої школи повинні до 27 вересня.

  ФОП Козлюк Руслан Вікторович зареєстрований в Житомирі, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Є переможцем у 29 закупівлях, в результаті яких було укладено 27 договорів на загальну суму понад 6,8 млн грн.

  Нагадаємо, це вже третя спроба управління капітального будівництва знайти підрядника для демонтажу аварійної будівлі в центрі Житомира. Попередні два тендери не відбулися: перший – бо не було достатньо учасників, у наступному тендері усі пропозиції відхилили.

  Як повідомляв Житомир.info, на сесії 27 лютого 2019 року депутати не підтримали проєкт рішення про знесення будівлі вечірньої школи, тоді озвучували вартість демонтажу - 700-800 тис. грн. Відеосюжет з засідання сесії, на якому обговорювали дане питання, тут.

  23 квітня 2019 року депутати Житомирської міської ради таки дозволили списати та демонтувати аварійну будівлю вечірньої школи в центрі Житомира. Відповідне рішення Житомирської міської №1412 від 23.04.2019 опубліковане на сайті мерії.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework