×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У центрі Баранівки встановили основу для майбутнього пам'ятного знаку героям УПА

21 травня у Баранівці праворуч з пам'ятним знаком "Баранівці - 430", що в центрі міста, встановили основу для майбутнього пам'ятного знаку героям УПА,

n 2605154499офіційне відкриття якого заплановане на 29 травня.

16 квітня, на черговій сесії міської ради, рішення про встановлення пам'ятного знаку героям УПА у центрі Баранівки депутати підтримали майже одноголосно, - повідомляє «місто Баранівка».

Як повідомили представники районного осередку РПЛ, сам пам'ятний знак вже готовий і найближчим часом буде доставлений у Баранівку.  Крім пам'ятного знаку буде встановлений флагшток висотою близько 10 метрів з червоно-чорним прапором, розмір якого становитиме 2х3 метри.

"Меморіальна плита - готова, але напис ми поки що залишимо у таємниці. Єдине, що скажу - напис буде золотими літерами. Баранівка буде першим містом у Житомирській області, де офіційно буде встановлено пам'ятний знак героям УПА та піднято червоно-чорний прапор, який шиють під замовлення у місті Рівному з тканини, яку передали зі Львова. Всі були дуже здивовані, що виконують замовлення для невеликого містечка на Житомирщині та сказали, що це вже не замовлення, а братська допомога у визволенні з духовного рабства", - розповів голова Баранівської районної організації РПЛ Олег Ковальський.

Також на офіційне відкриття пам'ятного знаку героям УПА очікується візит народного депутата України, лідера РПЛ Олега Ляшка, інших депутатів, військового оркестру та естрадного гурту, назву якого поки що теж тримають у таємниці.

n 2605154499 1

n 2605154499 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework