×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Графік засідань конкурсних комісій ОДА

14 травня, у четвер, у прес-центрі обласної ради відбудуться засідання конкурсних комісій на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

№ з/п Назва комісії Питання, що вносяться на розгляд комісії Дата і час проведення комісії
1. Конкурсна комісія на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради 1. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на  селі” Житомирської обласної ради

14.05.15,

9.00

2. Конкурсна комісія на заміщення вакантної посади директора комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку  „Орлятко” Житомирської обласної ради 1. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку  „Орлятко” Житомирської обласної ради.

14.05.15,

10.00

3. Конкурсна комісія на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я

1. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади головного лікаря   Житомирського обласного стоматологічного медичного об’єднання Житомирської обласної ради.

2. Про погодження тексту оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директоракомунальної  установи “Обласна база спеціального медичного постачання”  Житомирської обласної ради. 

14.05.15,

14.00

4. Конкурсна комісія на заміщення вакантних посад керівників закладів культури 1. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Житомирського обласного краєзнавчого музею Житомирської обласної ради.

14.05.15,

15.00

5. Конкурсна комісія на заміщення вакантних посад керівників закладів соціального захисту 1. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Пугачівського     дитячого   будинку-інтернату Житомирської обласної ради.

14.05.15,

17.00

 конкурсні комісії ОДА

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework