×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Філарет у Житомирі: Воїни захищають нашу землю, благодійники захищають наших воїнів

Сьогодні, 29 квітня, з робочим візитом, на запрошення організаторів Великого благодійного балу, до Житомира завітав Його Святість Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Напередодні Великого благодійного балу, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет дав прес-конференцію.

Як зазначив Святійший, до Житомира він завітав, аби вшанувати благодійників Житомира: «Благодійність набирає сил, у зв’язку із ситуацією в країні. Наші воїни захищають нашу землю, благодійники захищають наших воїнів, - зазначив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. – Росія цю війну називає громадянського, але то не правда. Хоч і воюють сепаратисти, але якби не втручання Росії у внутрішні справи України цієї війни не було. Війна продовжується. Близько  40 тис. російських військових, більше 300 танків, смерчі, урагани, гради, російська зброя – все це в магазині не купиш.

Заповідь говорить «люби ближнього свого». Саме таку любов проявляють благодійники допомагаючи армії. Тому Церква шанує таких людей», - зазначив Філарет.  

Нагадаємо, Великий благодійний бал проводиться в Житомирі уперше і збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, високих гостей.

Організатори заходу: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату, Благодійний фонд «Сім’я”, благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину”. Захід пройде за підтримки Асоціації благодійників України.

n 2904154149 1

n 2904154149 1

n 2904154149 1

Последнее изменение Четверг, 30/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework