×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський поїхав в зону АТО, аби перевірити будівництво фортифікаційних споруд

Перед ним стоїть завдання Президента – забезпечити будівництво фортифікаційних споруд в зоні АТО.

"Я особисто відповідаю перед Президентом, а отже і перед державою за те, щоб усі 7 фортифікаційних споруд, які має побудувати область, були зведені у зазначені терміни та потрібної якості. Як я можу за це доповідати, не переконавшись на власні очі у реальному стані справ, –  сказав Сергій Машковський. – Саме тому я приїхав сюди".

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, побаченим голова ОДА залишився задоволений. Адже всі об’єкти вже пройшли процедуру розмінування та отримали відповідні акти. Побутові умови для будівельників задовільні. Налагоджене їхнє харчування та охорона. Вже надійшла перша партія необхідної техніки та будматеріалів.

"Щоб запустити процес, треба зв’язати в один графік темпи земляних робіт, встановлення вогнеопорних пунктів, рівномірну доставку будматеріалів та загальну логістику,– розповідає керівник Житомирської ОДА.– Мій статус дозволяє вирішувати такі питання швидко та ефективно. Вважаю, для цього я і поставлений, щоб вирішувати такого роду питання".

У відповідь на запитання про обмежені терміни будівництва Сергій Машковський сказав таке:"Найбільше, що  сьогодні  у мене  викликає гордість за житомирян – це бойовий дух наших будівельників. Вони налаштовані працювати день і ніч, аби вкластися у терміни, та збудувати споруди, які мають зберегти життя нашим солдатам та мирному населенню. Саме тому я впевнений, що завдання Президента виконаємо належним чином".

29 квітня Сергій Машковський також працюватиме у зоні АТО, щоб завершити деякі організаційні процеси.

n 2904154139

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework