×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники влаштували учням ЗОШ №8 подорож «Країною безпеки». ФОТО

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо запобігання виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій, 16 квітня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 обласного центру відбувся День цивільного захисту.

До проведення заходу долучилися рятувальники, піротехніки, медики, правоохоронні органи, військові та керівництво міста.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Рятувальники розповіли дітям про те, як потрібно себе поводити під час виявлення вибухонебезпечного предмету і що робити, якщо пожежа застали їх у приміщенні. Надзвичайники продемонстрували як потрібно використовувати порошковий вогнегасник і показали декілька повчальних відеороликів на пожежну тематику.

Також були відпрацьовані практичні дії як учнів, так і персоналу на випадок виникнення неординарних ситуацій в приміщенні навчального закладу. Усі вклалися в контрольний час, що відводиться на евакуацію та стали свідками професійних дій рятувальників по ліквідації пожежі.

Під час подорожі діти приміряли на себе бойовий одяг пожежних-рятувальників, знайомились із спеціальною технікою рятувальників, вивчали правила надання першої долікарської допомоги потерпілому та правила безпечної поведінки під час перебування на водоймах. Також усі бажаючі мали смогу надіти на себе протигаз та загальновійськовий захисний комплект ОЗК.

День цивільного захисту

День цивільного захисту

День цивільного захисту

День цивільного захисту

День цивільного захисту

День цивільного захисту

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework