×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені затримали 20-річного юнака з двома сотнями розфасованих пакетиків з рослинною сировиною

За зізнанням молодика, він збирався організувати продаж наркотиків у райцентрі. Розпочато розслідування.

Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Коростенського МВ УМВС зупинили підозрілого молодика поблизу місцевого ринку. Правоохоронці вилучили у нього пакет, в якому знаходилось 203 розфасованих пакуночки з рослинною масою, паперовий згорток та скляна банка з насінням.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

- 20-річний житель Народицького району одразу зізнався, що приїхав до нашого міста з метою продажу наркотичних засобів, - повідомив начальникКоростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Він розповів, що влітку самостійно вирощував рослини конопель та готував для продажу. Також встановлено, що парубок раніше вже був засуджений за збут наркотиків.

Усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, фахівці якого й вкажуть, що саме знаходиться у пакунках.

Розслідування проводиться за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

n 1604153939

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework