×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для офіцерського складу Північного регіонального управління ДПС України представили нового керівника

9 квітня в залі нарад Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України відбулась розширена службова нарад керівництва з питань призначення нового начальника

– полковника Володимира Єгорова. 

l 080415115 1

 На зустрічі були присутні керівники області: заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута,  голова Житомирської обласної ради Віталій Француз.

l 080415115 1

Для працівників Північного регіонального управління презентували очільника підрозділу Володимира Єгорова, який розповів про наступні кроки співпраці. Насамперед, в управлінні буде активно впроваджуватися антикорупційна політика. Також планується виправити недоліки на кордоні, капітально відремонтувати дороги.

Керівник виділив два основні напрями роботи для покращення ситуації на кордоні: по-перше, максимальне зменшення правопорушень, по-друге, комфорт та гідність для громадян України. Якщо будуть виконані два основних пункти, то ставлення у суспільства до прикордонників буде надзвичайно позитивним.  

Також нове керівництво повідомило про можливе поповнення особового складу в кінці 2015 року. Планується призвати до лав прикордонників новобранців.

Полковник Володимир Єгоров з 1988 року проходив службу у підрозділах та органах охорони державного кордону. Остання його посада – заступник начальника Східного регіонального управління ДПС України у місті Харкові. З 12 вересня 2014 року по 2 квітня 2015року виконував завдання у зоні АТО. Володимир Єгоров нагороджений 8 відомчими нагородами.

Лілія Мельник

l 080415115 1

Последнее изменение Пятница, 10/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework