×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Начальників міліції та СБУ Бердичева відправили в АТО

У Бердичівських міських відділах міліції та СБУ — нові керівники. Правда — тимчасово, на час повернення із зони АТО головних очільників.

Нашим журналістам стало відомо про те, що наприкінці березня начальник бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев на чолі зведеного загону правоохоронців зі всієї Житомирщини (близько сотні міліціонерів) був відряджений на територію, де проводиться антитерористична операція, передає berdichivnews.

Житомирські правоохоронці допомагатимуть у підтриманні правопорядку на території, підконтрольній Україні, нестимуть службу на блокпостах та допомагатимуть місцевому населенню. У складі зведеного обласного загону — восьмеро бердичівських міліціонерів, серед яких і Роман Зайцев.

Так само у зоні проведення АТО наразі знаходиться і начальник Бердичівського міськвідділу СБУ Володимир Кондратюк. Про це стало відомо у четвер під час проведення чергової сесії міської ради, коли громадськості представили тимчасово виконуючого обов’язки начальника на період відсутності Володимира Кондратюка.

n 1004153862

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework