×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У військовому інституті школярів навчали складати автомат

Днями на базі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова відбулися перші заняття з учнями 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Житомир з вивчення тактико-технічних характеристик, порядку розбирання та складання 5,45-мм АК-74.

n 0904153854

Ці заняття були організовані відповідно до листа управління освіти Житомирської обласної державної адміністрації та з метою проведення професійно-орієнтаційної роботи серед учнів 10–11-х класів, - повідомляється на сайті ЖВІ імені С. П. Корольова.

Для якісного проведення занять були підготовлені 3 навчальні місця та залучені досвідчені офіцери і курсанти військового інституту. Школярів навчали не тільки розбирати та складати автомат, але й прицілювання, способів ведення вогню і заходів безпеки при поводженні зі зброєю. Заняття проводились у казарменому приміщенні 2-го курсу та у стрілецькому тирі інституту.

Велику зацікавленість під час занять виявили не лише хлопці, але й дівчата, які надягали важкий бронежилет, сталевий шолом та вправлялися із бойовою зброєю.

Загалом такі заняття сплановані та будуть проводитися протягом усього квітня 2015 року. Отримати первинні навички поводження зі зброєю зможуть старшокласники 19 шкіл, гімназій та колегіуму м. Житомир.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework