×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні у Житомирі звільняли адміністрацію від «терористів»

27 березня в Житомирській облдержадміністрації пройшло навчання зі звільнення заручників, захоплених терористами в адміністративній будівлі, та евакуацією працівників.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Навчання проводила координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в області спільно з оперативним штабом Житомирської обласної державної адміністрації з режиму підвищеної готовності області щодо забезпечення безпеки громадян, захисту найважливіших об’єктів інфраструктури від терористичних посягань у взаємодії з підрозділами УМВС України в Житомирській області, Національної гвардії України та іншими формуваннями.

У ході навчань відпрацьовано механізм взаємодії суб’єктів боротьби з тероризмом, обласної мобільної групи реагування на надзвичайні ситуації, медицини катастроф, удосконалено механізми локалізації терористичних загроз в сучасних умовах у розрізі набутого досвіду при проведенні антитерористичних акцій.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський прокоментував: «Це один із етапів нашої роботи щодо проведення тактико-спеціальних навчань. Нещодавно ми відпрацьовували операцію в ТРЦ «Глобал.UA», в якій були задіяні сили і засоби УМВС та ДСНС, а сьогодні це відбувалося під керівництвом УСБУ. Такі навчання будуть проводитися й надалі. Ми повинні бути готовими до запобігання проявам тероризму на території Житомирщини. Давати ґрунтовну оцінку проведенню цієї операції ще зарано. Ми маємо проаналізувати висновки роботи всіх її учасників. Але вже зараз можна відзначити позитив у тому, що немає втрат серед особового складу і захоплені всі терористи. Деталі будемо аналізувати пізніше».

n 2703153636

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework