×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ імені Івана Франка відбувся Всеукраїнський конкурс наукових робіт

У ЖДУ імені Івана Франка 26 березня відзначили переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (у т.ч. методики їх викладання). На базі навчального закладу вперше відбувся подібний науковий конкурс з філологічних дисциплін.

На адресу конкурсної комісіїбуло надіслано близько сотні студентських наукових робіт. З них – 45 з української мови, 33 української літератури і 12 з методик викладання української мови та літератури. Географія надісланих наукових робіт охоплювала 18 міст України: Вінницю, Дніпропетровськ, Дрогобич, Житомир, Київ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Ніжин, Полтаву, Рівне, Ужгород, Умань, Харків, Чернівці та Чернігів.

Для участі в заключному етапі члени журі відібрали 44 студентські наукові роботи: 22 з української мови, 16 з української літератури та 6 з методики навчання та викладання української мови та літератури. Авторів відібраних робіт запросили до ЖДУ імені Івана Франка, аби позмагатися у заключному етапі Конкурсу.

У перший день заключного етапу Всеукраїнського конкурсу відбувся захист наукових робіт з методик викладання української мови та літератури. Другого дня змагалися знавці української мови та літератури. По завершенні захистів наукових робіт відбулися урочистості, під час яких дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів отримали кращі з кращих.

Студенти, що завітали до навчального закладу задоволені своїм перебуванням у стінах Альма-матер. «Місто дуже красиво та університет в тому числі», - коментує Тетяна Музика, студентка Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

У секції «Українська мова» дипломом І ступеня нагороджено Івана Баран з Чернігівського національного педагогічного університету імені Тараса  Шевченка. У секції «Українська література» диплом І ступеня отримала Олена Горячко з Житомирського державного університету імені Івана Франка. У секції «Методика навчання та викладання української мови та літератури» дипломом І ступеня відзначено Володимир Шкавро з Київського університету імені Бориса Грінченка.

Більше фото дивіться в галереї.

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

конкурс наукових робіт у ЖДУ

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework