×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині серед засуджених визначали кращого пекаря

25 березня у Райківській виправній колонії (№73) було проведено конкурс-огляд «Кращий пекар». Основною тематикою конкурсу була випічка здоби. У конкурсі взяли участь два пекаря, які виявили бажання представити свої кондитерські вироби.

Учасники приємно здивували якістю та оригінальністю випечених ними пиріжків зі смаженою капустою, картоплею та лівером, рогаликами з джемом.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Учасників конкурсу за проявлену ініціативу було нагороджено почесними грамотами, а їх уміння буде застосовуватись для поліпшення харчування засуджених, його урізноманітнення, а також для розширення асортименту виробів власного виробництва у крамниці для засуджених, покращення меню святкових та вихідних днів.

n 2703153628

n 2703153628

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework