×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завтра в Коростені прощатимуться із добровольцем, який загинув під Дебальцевим

9 лютого 2015 року під с.Логіново Донецької обл. загинув боєць 30-ої бригади, коростенець ст. лейтенант Сергій Михайлович Романчук.

Довгий час він вважався безвісті зниклим.

Громадянська панахида прощання із загиблим відбудеться 26 березня о 12.00 на площі комсомолу.

Про це повідомляють на сайті Коростенської міської ради.

РОМАНЧУК Сергій Михайлович, старший лейтенант Збройних Сил України, народився 20 квітня 1974 року в місті Коростені в сім’ї службовців. У 1991 році закінчив Коростенську середню школу № 4. Далі вступив до Ленінградського вищого військового інженерного училища зв’язку, яке закінчив у 1996 році. З 1996 по 1998 рік служив на командних посадах в військах ППО Збройних Сил РФ, але внутрішній світогляд змусив звільнитися з лав збройних сил та повернутися в Україну на Батьківщину. Працював на різних підприємствах міста Коростеня. Останнє місце роботи – відділення ВОХОР, що здійснює охорону військової частини в с.Ушомир Коростенського району.

Після оголошення першої хвилі часткової мобілізації 19 березня 2014 року за власним бажанням був мобілізований до Збройних Сил України. Був призначений на посаду заступника командира роти по роботі з особовим складом 30 окремої механізованої бригади (м.Новоград-Волинський). Учасник АТО літньої кампанії 2014 року. Виконуючи військовий обов’язок, загинув 9 лютого 2015 року під час другої ротації поблизу с. Логвинове Донецької області, захищаючи місто Дебальцеве від захоплення незаконними терористичними збройними формуваннями. Підрозділ, яким командував старший лейтенант Романчук Сергій Михайлович, потрапив під артилерійський обстріл, але позиції не здав.

Вдома залишилася дружина та малолітня донька.

n 2503153598

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework