×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Робота по формуванню нової громадської ради розпочнеться наступного тижня

12 березня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Основною метою засідання було ухвалення рішення щодо прийому документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нової громадської ради.

Ярослав Лагута зазначив, очікувані від Кабінету Міністрів України зміни до відповідних документів, що регламентують діяльність громадської ради, не ухвалені, тому члени засідання мають прийняти рішення щодо подальших дій.

Від членів ініціативної групи надійшли 2 пропозиції: не розпочинати прийом документів, а почекати рішення Кабінету Міністрів, одночасно готуючи пакет документів для подання, і пропозиція розпочати цю роботу зараз.

Більшість голосів отримала перша пропозиція. Під час засідання вирішили зібрати ініціативну групу орієнтовно 19 березня і розпочати роботу по формуванню громадської ради.

n 1303153434

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework