×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Гроші, які депутати виділили на відновлення дитячого садочку та школи у Попасній на Луганщині, повернулися назад

Про допомогу жителям східних областей, підтримку бійців АТО, мобілізацію та забезпечення Житомирщини продуктами харчування розповідав голова облдержадміністрації Сергій Машковський 4 березня у прямому ефірі програми «Єдина країна: гаряча лінія» на телеканалі «Житомир».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністраці.

Минулими вихідними Сергій Машковський особисто супроводжував вантажівки з гуманітарною допомогою, яку зібрали жителі нашої області на Луганщину. «Лише побувавши там, починаєш усвідомлювати справжні цінності. Ми маємо докласти максимум зусиль, аби на Житомирщині не було такого жахіття. В першу чергу, дякую волонтерам та всім небайдужим жителям нашої області, котрі збирають продукти, теплі речі та медикаменти для мирного населення і наших земляків-військовослужбовців. Допомога, яку ми передаємо в зону проведення АТО, – це лише частина спільної роботи. Незважаючи на непросту ситуацію в державі та зростання цін, жителі нашої області продовжують допомагати тим, хто потерпає від наслідків бойових дій», - зазначив голова облдержадміністрації.

Керівник області наголосив, що у 2014 році Житомирщина передала на схід України майже 100 тонн продуктів та 30 тонн будматеріалів. Окрім цього, понад 7000 вимушених переселенців знайшли прихисток в нашій області. Минулого року депутати обласної ради підтримали виділення 300 тис. грн. з обласного бюджету на відновлення дитячого садочка та школи у місті Попасна на Луганщині. Проте, вкладати ці кошти в ремонт недоцільно, оскільки  в населеному пункті тривають обстріли. Таким чином, вся сума повернулася в Житомирську область.

Сергій Машковський звернув увагу: «На Житомирщині неможливе виникнення подібної ситуації, бо в наших людей інша ментальність. Натомість багато жителів східних областей мають прорадянські настрої. Але допомагаючи, ми доводимо, що прийшли до них з миром. Не ми принесли туди війну. Переконаний, що лише так ми зможемо донести до тих людей свої цінності.

n 0503153295

Последнее изменение Четверг, 05/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework