×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На проспекті Миру водій «десятки» збив велосипедиста

87 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 5 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляють УДАІ УМВС України в Житомирській області, за минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 1 отримала тілесні ушкодження. Близько 12.40 25 лютого в м. Житомирі, на проспекті Миру, водій автомобіля ВАЗ-21101, 26-річний житель обласного центру, здійснив наїзд на велосипедиста, 42-річного жителя Житомирського району, котрий перетинав проїзну частину справа на ліво відносно напрямку руху автомобіля. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Близько 21.30 25 лютого на а/д Коростишів – В.Кошарище поблизу с. Мамрин, Коростишівського району, водій невстановленого автомобіля (особа якого встановлюється), здійснив наїзд на велосипедиста, 46-річного жителя Коростишівського району, котрий рухався по правій стороні в попутному напрямку. Водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

n 2602153191

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework