×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичів під колесами потягу загинула жінка

Бердичів сколихнула звістка про трагедію на залізниці. Під колесами потягу опинилася 41-річна бердичівлянка, яка загинула на місці.

Про це повідомляє сайт «Бердичівські новини».

Жінка їхала навідати у санаторій чоловіка. Потяг «Харків-Ужгород» за розкладом мав прибути о пів на одинадцяту  вечора. В той час людей не пероні було небагато. Певно, не зорієнтувавшись, на яку саме колію прибуває потяг, жінка спустилася донизу і опинилася прямо на шляху перед машиною-вбивцею. Крики очевидців, які попереджали про наближення  небезпеки, були марними. Кажуть, що жінка ніби заклякла на одному місці і не реагувала ні на що. Пряме зіткнення з поїздом не дало жодного шансу залишитися в живих. 

Звістка про трагедію на залізниці у середу облетіла весь Бердичів. Це стало справжнім шоком не лише для родини, але і для освітян міста. Загибла працювала вчителькою зарубіжної літератури в НВК №10. Вдома на неї чекала донечка-шестикласниця, яка напередодні трагедії трохи занедужала. Нібито саме через це мама загиблої намагалася вмовити доньку відкласти поїздку, наче передчувала лихе…».

n 2602153180

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework