×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Машковський та Сухомлин провели інспекцію сховища й укриття Житомира

У вівторок, 17 лютого, голова облдержадміністрації Сергій Машковський разом із першим заступником Житомирського міського голови Сергієм Сухомлиним оглянули декілька сховищ та укриттів, які знаходяться на території обласного центру.

Керівник Житомирщини дав змогу журналістам самостійно, на свій розсуд, вибирати декілька сховищ, які б вони хотіли оглянути, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Першим інспектували ВЖРЕП №9 по вулиці Київській, 104. Біля під’їздів будинку розміщено пам’ятки з номерами телефонів «гарячих ліній» міста й області.

Перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко перевірив, чи дійсно працює «гаряча лінія» та яку інформаційну допомогу по сховищам йому можуть надати. Після того посадовці із журналістами оглянули підвальне приміщення з найпростішим укриттям, в якому можуть розміститися одночасно 223 людини.

Наступними об’єктами перевірки були сховища на залізничному вокзалі Житомира та ПрАТ «Ліктрави». Загалом приміщення знаходяться в хорошому стані та готові до розміщення людей у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Наразі більшу увагу ми повинні приділяти тим захисним спорудам цивільного захисту, які стоять на обліку і відносяться до категорії неготових, або обмежено готових. Щодо огляну сьогоднішніх об’єктів, скажу чесно, я задоволений їхнім станом. Наприклад, на будинку по вулиці Київській, 104 ми побачили, що є інформаційні довідки з телефонами, тобто робота ведеться», – сказав голова облдержадміністрації.

Сергій Машковський наголосив, що цивільний захист занепадав та знищувався упродовж десятків років,  а зараз, в короткий термін його відновлюють.

Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин подякував керівникам приватних підприємств за підтримку у належному стані захисних споруд

n 1802153048

n 1802153048

n 1802153048

n 1802153048

n 1802153048

n 1802153048

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework