×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Автомобілісти Житомирщини передали бійцям на Схід акумулятори, термокостюми та автозапчастини

Події на сході держави згуртували українців. Підприємці, працівники бюджетних організацій, студентство, школярі надають посильну допомогу українському війську, що захищає єдність і незалежність нашої Батьківщини.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

17 лютого у Житомирі відбулася благодійна акція, ініційована Всеукраїнською спілкою автомобілістів. Як зазначив її голова Василь Жук, для військовослужбовців, правоохоронців, які беруть участь в АТО,  було придбано найнеобхідніші речі  на суму близько 150 тис. грн.

Це теплі штормові костюми, акумуляторні батареї для військової техніки, запчастини,  автокамери – все те, що необхідно нашим хлопцям на сході, - додає голова Житомирської обласної організації. Всеукраїнської спілки автомобілістів  Ігор Вензовський.

Допомога була узгоджена з військовослужбовцями 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади, і тепер хлопці отримають термобілизну, здатну захищати при 40-градусному морозі, акумулятори, що часто виходять з ладу, та інше обладнання.

«Саме завдяки таким організаціям, волонтерам набагато легше вести бойові дії. Вся Україна згуртувалась, і це дуже відчувають бійці на фронті», - сказав офіцер відділення по роботі з особовим складом 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади  Олександр Левандовський і висловив велику вдячність від десантників.

n 17021530367

n 17021530367

n 17021530367

Последнее изменение Вторник, 17/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework