×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловік обікрав сусіда, але награбоване вирішив повернути. ФОТО

За словами чоловіка, в автомобілі якого правоохоронці виявили чуже майно, він саме намагався… повернути усе на місце.

Не дивлячись на «добрі наміри», молодику доведеться відповісти за вчинене.

Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Житомирській області, днями до чергової частини Андрушівського райвідділу міліції на Житомирщині надійшли заяви від жителів с. Волосів про крадіжку із підсобних приміщень консервації, запчастин до автомобіля та іншого майна.

- Зникнення запчастин я виявив не одразу, але коли зрозумів, що їх викрадено - зателефонував до міліції, - розповідає 69-річний заявник. – Про схожу неприємність мені сказав і сусід. А знаючи, що поряд із нами проживає молодий чоловік, про недобру вдачу якого всім добре відомо, я повідомив правоохоронцям про свої підозри щодо нього.

Працівники міліції розпочали заходи щодо встановлення особи, причетної до крадіжок. Перевірили вони й версію, висловлену заявником. Саме автомобіль можливого підозрюваного вони зупинили на місцевому автошляху. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні та багажнику викрадене майно.

- 30-річний чоловік одразу зізнався, що крадіжки – його рук справа та почав виправдовуватися, що мав намір повернути чужі речі на місце, - коментує начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. – Він зізнався, що думав продати викрадене, але злякався покарання, адже сусід повідомив, що подав заяву до міліції та вказав, кого саме підозрює.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

n 1702153017

n 1702153017

n 1702153017

n 1702153017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework