×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Другий день перемир’я: щонайменше 129 обстрілів позицій і блокпостів сил АТО

У другий день дії режиму припинення вогню в зоні АТО на Донбасі, де за добу загинули п'ятеро українських бійців, інтенсивність бойових дій на більшості напрямів значно знизилася, проте на Дебальцевському напрямі бої не вщухають.

Про це на традиційному брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає ТСН.

Зокрема, за останню добу бойовики 88 разів обстріляли позиції силовиків у Дебальцевському секторі оборони, використовуючи РСЗВ БМ-21 "Град", танки, артилерію і міномети.

За оперативною інформацією, бандити отримали від своїх російських "кураторів" наказ за будь-яку ціну взяти Дебальцеве та спровокувати військових.

При цьому вони не допустили до Дебальцевого представників місії ОБСЄ, що є грубим порушенням Мінських домовленостей.

Крім того, на Луганщині ворог порушив перемир'я у Попаснянському районі: артударів зазнали Попасна, Чорнухіне, Золоте та Гірське. На Маріупольському напрямі найбільш напружена ситуація в Широкиному.

Також за минулу добу сили АТО зафіксували проліт 6 безпілотників, зокрема, 3 з них – в районі Гнутового та Широкиного поблизу Маріуполя.

"Всього станом на 11:00 16 лютого НЗФ здійснили щонайменше 129 обстрілів позицій і блокпостів сил АТО для їх виснаження та поступового витіснення із займаних територій. Наші військові вогонь відкривали лише у відповідь", - наголосив Лисенко.

n 1602153005

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework