×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирських студентів запрошують на роботу до відомої в Європі ІТ-компанії

Студентів ЖДУ імені Івана Франка запросили на роботу до відомої в Європі ІТ-компанії

Допоки інші студенти відпочивають чи дистанційно навчаються, студенти ЖДУ імені Івана Франка працевлаштовуються у відомі в Україні та Європі ІТ-компанії.

Після успішного проходження стажування студента ЖДУ імені Івана Франка Ігоря Ольшевського запросили на роботу до відомої ІТ-компанії QAP. Ще четверо студентів Анатолій Голдевський, Василь Могильницький, Дар’я Онищук та Олександр Стець проходять навчально-виробничу практику на цій же фірмі з перспективою подальшого працевлаштування, - повідомляють у прес-центрі ЖДУ ім. Івана Франка.

Зауважимо, що такі здобутки студентів-франківців стали можливими завдяки успішному закінченню франківцями ІТ-академії, яка за сприяння ІТ-компанії QAP функціонувала на базі університету у попередньому семестрі. На кожне заняття, яке відбувалося щовівторка та щоп’ятниці, до слухачів приходив фахівець з певної галузі. Під час навчання застосовувався метод гнучкого програмування Sсrum, який передбачав об’єднання студентів у групи по 5-6 осіб. Згідно цього методу кожному студенту відводилась певна роль. Відтак, для виконання домашніх завдань студенти мали об’єднуватися у соціальні групи, якій давався доступ до ресурсу компанії. Це означало, що слухачі мали заключати договір з компанією QAP про нерозголошення комерційної таємниці. Від  ЖДУ імені Івана Франка було укладено 20 таких договорів.  Для того, щоб перейти до виконання наступного завдання, потрібно було виконати попереднє. По завершенню курсів, кожен слухач отримав сертифікат. Також було проведено заключне анкетування, за результатами якого й було відібрано п’ять вище названих франківців.

Успіхи колег не залишили байдужими інших студентів ЖДУ імені Івана Франка. Вони уже почали записуватись на наступну ІТ- академію, яка стартує з вересня 2015 року.

n 0902152903

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework