×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Робоча група презентувала основні напрацювання архітектурно-художньої концепції вигляду Житомира

Найближчим часом обіцяють представити їх громадськості.

Як зазначають у міській раді, діюче законодавство не дозволяє врегулювати багато питань, пов’язаних з рекламними конструкціями. Тому було поставлено завдання розробити концепцію, яка б дозволяла оформити в зрозумілі для всіх учасників процесу правила та вимоги, використовувати ці правила під час проектування та виконання всіх видів конструкцій.

«Ми можемо рекомендувати бізнесу той чи інший варіант оформлення вивісок, вітрин, фасадів. При зміні законодавства у сфері реклами ми доопрацюємо ці вимоги у відповідності до чинного законодавства і далі вони будуть працювати у Житомирі на рівні місцевого закону. А зараз на партнерських відносинах з житомирським бізнесом ми будемо керуватися вимогами цієї концепції», - говорить перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

«Розроблена концепція допоможе в майбутньому навести порядок на фасадах будинків, а також допоможе впорядкувати міське середовище загалом. Це стосується інформаційних, довідкових конструкцій, елементів рекламних конструкцій, елементів міської навігації, малих архітектурних форм ( лав, урн для сміття, ліхтарів). Робочої групою запропоновано створити охоронний реєстр будівель та споруд, до якого включені будівлі, які представляють особливу цінність для міста: історичну та архітектурну. Ці об’єкти ретельно опрацьовані, на них визначені зони, які можуть бути використані для розміщення на них будь якої інформації. Розроблені основні правила розміщення цієї інформації, які є більш жорсткими ніж на будівлях, не включених в охоронний реєстр» – каже член робочої групи Олексій Столяров.

n 2901152680

n 2901152680

n 2901152680

n 2901152680

n 2901152680

n 2901152680

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 29/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework