У дитячій поліклініці Житомира розвісили оголошення про вартість здачі крові

  Ось такі оголошення заплутали батьків. Вони з’явилися в Житомирській дитячій поліклініці, що по вулиці Ріхтера. Тут йдеться:

  «Лабораторні дослідження за направленням лікарів первинної ланки надання медичної допомоги буде проводитись виключно як платна послуга, в зв’язку з неукладанням КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міськради договору на виконання лабораторних досліджень».

  Натомість, договір уклали з приватною клінікою, — такі результати тендерних торгів. Директор дитячої міської лікарні імені Башек пояснює: чому так склалось та скільки ж коштуватиме здати кров.

  В дитячій поліклініці кажуть: на тендер не подавалися, бо не хочуть працювати собі в збиток. Хотіли включити в вартість послуг і затратну частину на зарплату лаборанта.

  Вже другий рік поспіль тендер виграє приватна клініка, цього разу торги відбулись 29-го грудня. У Центрі первинної медико-санітарної допомоги кажуть: здати кров можна буде у будь-якій їхній амбулаторії, зокрема в дитячій поліклініці Корольовського району — на другому поверсі. І вже потім забрану кров транспортуватимуть до переможця тендеру — приватної клініки, де проведуть дослідження.

  «В подальшому, протягом року, ми даною послугою будемо в повному обсязі забезпечувати як дитяче населення, так і доросле населення: забір венозної та капілярної крові, безоплатний» — розповіла в.о. директора КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Зайцева.

  А в дитячій поліклініці пообіцяли скоригувати оголошення, аби пояснити батькам, про які зміни йдеться.

Джерело: sk1.tv

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 15/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework