Першим у 2020 році в Бердичеві народився хлопчик – Максим. ВІДЕО

  Дотримуючись багатолітньої традиції, - вже 17-ий рік буде! - як зранку першого дня новоріччя міський голова Василь Мазур разом із заступниками й помічниками-медпрацівниками йдуть до Центру Жінки вітати щасливих матусь, татусів (якщо у той момент поруч) із новонародженими, малюків – із роком, що почався та із першими днями чи годинами їх життя.

  Даруючи квіти й подарунок, міський голова ненадовго затримується, неодмінно цікавиться ім’ям немовляти, як минули пологи, а при нагоді запитує й про настрій мами й тата. Еліна – четверта дитина, щасливу жінку чекають вдома чоловік і ще три донечки!

  Першим у 2020 році народився хлопчик – Максим!

  12 жінок та їх новонароджені малюки – 7-ро хлопчиків і 5-ро дівчаток зустріли новий 2020 рік у пологовому відділенні. А зранку, поки Василь Мазур вітав породіль, ще одна жінка народила хлопчика! За кілька годин світ побачив ще один малюк! І радість, і щастя випромінюють материнські очі, приємно бачити їх та розділяти ту радість, зазначає міський голова.

  Щонайкращими іменами назвали малюків щасливі матусі. Є серед них Поліна, Максим, Кіріл, Емілія, Ілля, Тимофій... Радість материнства – то неймовірне відчуття і такі подарунки до нового року – найкращі, найдорожчі, найцінніші!

  На Максимка, так само як і Емілію, вдома із нетерпінням чекає старша сестричка.

  У 2019-ому, загалом, з’явились на світ 822 дитини, із яких 6-ро двійнят. Рік, який зустрічаємо, 2020-ий, ювілейний для Центру Жінки, зазначає завідуючий пологовим відділенням Віталій Грубський.

  Початок нового життя, початок нового року – це те, що особливо надихає, додає сили працювати, наповнює великою енергією! Доторкнутись душею до чуда із чудес – народження – значить, відчути життя, його сенс і вірити в те, що мирне завтра неодмінно настане!

  Репортаж Олени Лук’янюк і Дмитра Піньківського

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 02/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework