×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені 16-річний хлопець врятував життя 65-річного чоловіка

Мужність та сміливість визначається зовсім не за віком. І те, і інше живе у серцях з самого дитинства. На жаль, людська байдужість все частіше бере гору над милосердям та взаємодопомогою.

Проте можна ще зустріти людину, яка здатна самовіддано кинутися на допомогу незнайомцю, іноді навіть ризикуючи власним життям.

Як повідомляють у прес-службі Коростенської міської ради, 28 грудня 2014 р. близько 15 години 65-річний мешканець міста Коростеня переходив річку Уж в районі КП «Водоканал» і провалився під кригу. Але, на щастя, 16-річний Максим Кузьменко, який в той час виявився поблизу, не гаючи ані хвилини, кинувся на допомогу. Завдяки правильним діям хлопця чоловік був врятований. Своєчасно прибули і оперативно-рятувальні служби, постраждалого госпіталізовано до лікарні з переохолодженням.

Юний рятівник проживає в місті Коростені, у 2014р. закінчив 9 класів ЗОШ № 11, на даний час є студентом Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту за спеціальністю електромонтер контактних мереж.

Сьогодні юному герою подякував і міський голова Володимир Москаленко. На знак вдячності за сміливість і небайдужість, рішучі та грамотні дії по спасінні людини міський голова вручив Кузьменку Максиму подяку виконавчого комітету Коростенської міської ради та подарував планшет.

n 09011523578

n 09011523578

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework