×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Петро Порошенко на Житомирщині: Мир настане тоді, коли будуть закриті кордони, іноземні війська будуть виведені з нашої території

Спілкуючись із журналістами під час перебування на військовому полігоні на Житомирщині, Президент України Петро Порошенко наголосив, що зараз вкрай важливо, аби український народ і світ бачив, яку увагу приділяє влада оснащенню, переоснащенню та відновленню боєздатності Збройних Сил.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За словами Глави держави, всі підприємства Державного концерну «Укроборонпром» переведені на роботу в три зміни, забезпечено постачання комплектуючих та запасних частин, проведено навчання особового складу, а з полігону в смт. Озерне військові з технікою вирушають для проходження бойового злагодження і найближчим часом відправляться в зону проведення антитерористичної операції.

Петро Порошенко зазначив: «Станом на сьогодні, за ніч із 20.00 (4 січня), не було жодного пострілу. Українським військовим віддано наказ у випадку, коли здійснюються обстріли, відповідати вогнем. А як ми використали перемир’я, всі можуть зараз пересвідчитися. У той час, коли не йшли активні бойові дії, було повністю відновлено боєздатність різних частин і підрозділів. Сьогодні ми маємо чим себе захищати. Міф про те, що українські військові не мають можливості відкривати прицільний вогонь у відповідь, – це неправда. Вони ефективно знищують бойовиків. Зараз наші бійці вже забезпечені системами контрбатарейної боротьби, контрмінометної боротьби, снайперськими гвинтівками, нічними прицілами, а ефективність їх дій є на порядок вищою. Мир настане тоді, коли будуть закриті кордони, іноземні війська будуть виведені з нашої території і коли ми зможемо відновити державну владу на окупованих територіях. Цього можна домогтися дипломатичними зусиллями».

Президент України додав: «З 9 грудня, коли було оголошено режим припинення вогню, під час бойових зіткнень у нас загинуло, на жаль, троє українських військових. До цього втрати були 15-20 бійців за добу».

n 0601152317

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework