×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Петро Порошенко: «Я пишаюсь тим, що я Верховний Головнокомандувач такого українського війська і таких українських воїнів»

У своєму виступі під час урочистої церемонії передачі техніки для Збройних Сил України Президент України Петро Порошенко наголосив: «Я переконаний, що 2015 рік буде роком наших перемог і миру. А досягнути цього ми можемо лише із сильним, добре підготовленим та із високим рівнем патріотизму і бойовим духом українським військом».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Наша держава, кожен її громадянин та платник податків чітко визначили пріоритет у всіх бюджетних видатках. Зараз – це укріплення обороноздатності України. В умовах складної кризи та окупації перевага віддається безпеці та обороні. Сьогодні ми маємо честь продемонструвати, як саме витрачаються бюджетні кошти. Ця подія ще раз засвідчила, що зміцнення безпеки і оборони є першочерговим пріоритетом керівництва держави. Всі повинні знати, що Україна здатна себе захистити», - зазначив Президент.

Глава держави зазначив, що вся техніка, яка передається різним підрозділам Збройних Сил, виготовлена та відновлена на вітчизняних підприємствах державного концерну «Укроборонпром». Зброя та військова техніка мають забезпечити надійне виконання військовими завдань за призначенням. На переконання Петра Порошенка, нова українська армія, як один із атрибутів держави, є і буде опорою та гарантом, надійним засобом захисту суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, а її особовий склад – спроможний виконати будь-які покладені на нього завдання.

Президент України висловив щиру подяку колективам Житомирського бронетанкового, Харківського автомобільного та Шепетівського ремонтного заводів, науково-виробничому об’єднанню «Форт» та всім тим, хто долучився до зміцнення обороноздатності держави. Окрім цього, Петро Порошенко додав: «Не можу сьогодні не згадати і про велику бойову роботу наших волонтерів. Вони не можуть виготовити танки чи гармати, але організовують ефективну роботу по модернізації підрозділів Збройних Сил».

Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України запевнив, що часи підступного нехтування проблемами обороноздатності держави назавжди відійшли у минуле. Захисник вітчизни має бути і буде забезпечений усім необхідним для перемоги.

Глава держави резюмував: «Я пишаюсь тим, що я Верховний Головнокомандувач такого українського війська і таких українських воїнів. З нами буде перемога, бо на нашому боці правда і з нами Бог».

Нагадаємо, на полігоні під Житомиром Петро Порошенко передав військову техніку Збройним Силам України.

Більше фото можна переглянути в галереї.

n 0601152313 1

n 0601152313 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Вторник, 06/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework