×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Правоохоронці відзначили двох житомирян, котрі допомогли затримати злодіїв

Керівник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока особисто зустрівся з хлопцями та подякував за їх пильність і сміливість, завдяки чому вдалося затримати групу серійних крадіїв з автомобілів.

- У той день я пізно повертався додому з гостей, тому викликав таксі, - розповідає 26-річний Павло Свердлов. – Уже поблизу мого будинку таксист зауважив, що на стоянці ніби два автомобілі «вскриті». Я вирішив подивитися, у чому справа. У цей же час зустрів сусіда Олександра та розповів про свої підозри, тож ми разом підійшли до стоянки.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Чоловіки помітили, що за однією з автівок вовтузяться двоє молодиків. На запитання, що вони там роблять, ті відповіли щось незрозуміле та спробували піти геть. Товариші, зрозумівши, що незнайомці можуть бути причетні до крадіжок, переконливо запропонували їм зачекати на міліцію, яку вже викликали.

Відтак, завдяки кмітливості сміливців, вдалося затримати двох 21-річних жителів Брусилівського району. Нині правоохоронці розслідують низку крадіжок акумуляторів, магнітол та інших цінних речей з транспортних засобів житомирян, залишених на ніч у дворах багатоповерхівок. На даний час у правоохоронців є підстави стверджувати про вчинення затриманими понад трьох десятків подібних крадіжок.

Павлу Свердлову та його 24-річному товаришу Олександру Радомському начальник житомирської міліції Михайло Сорока вручив пам’ятні подяки за особистий внесок у боротьбу зі злочинністю. Заохочення отримали й працівники патрульної служби, котрі оперативно зреагували на виклик та затримали зловмисників.

- На мою думку, хлопці вчинили гідно, саме так, як має діяти кожен законослухняний громадянин, - прокоментував керівник міської міліції. – Вони не пройшли повз, проявили небайдужість та сміливість, сприяли тому, щоб були викриті крадії, які не давали спокою автовласникам. Сподіваюся, що житомиряни й у подальшому активно співпрацюватимуть з правоохоронцями, що дозволить зміцнити правопорядок у нашому місті.

n 3112142270

n 3112142270

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 31/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework