×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті все ж таки буде

Сьогодні, 26 грудня у Житомирі відбулася 42 сесія міської ради. Одним із питань, котре виносилося на обговорення це скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 3.12.2014 року «Про встановлення вартості в міському пасажирському транспорті загального користування».

Проте, для скасування даного рішення не вистачило голосів. «За» проголосувало всього 17 депутатів із 60.

Депутат Олександр Величко закликав підтримати скасування. Він зазначив, що підвищення є не обґрунтованим, адже перевізники не надали калькуляцію розрахунків тарифів. Також, він наголосив, що якість перевезень є надзвичайно низькою, порушується графік перевезень. Лише після вирішенню цих проблем можна говорить про підвищення тарифів.

Нагадаємо, підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування кілька разів відкладалося. Житомиряни виходили на акцію протесту, після чого в.о. міського голови Любов Цимбалюк наклала вето на рішення сесії міської ради.

Тоді ж депутат міської ради Олександр Величко зазначив, що перевізники мають надати обґрунтування підвищення і лише після цього депутати мали б вирішувати підтримувати його чи ні.

n 2612142207

n 2612142207

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework