×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві молодик зняв 6 тис грн. з чужої картки

Днями до чергової частини Бердичівського міськвідділу Житомирщини звернувся 44-річний житель райцентру із заявою про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що під час стаціонарного лікування в одному з медичних закладів райцентру він виявив відсутність банківської картки.

За словами заявника, напередодні він ще користувався електронним засобом, а цього дня виявив відсутність картки, а згодом отримав повідомлення і про зняття 6 тис. грн. з рахунку.

Про це повідомляють у Бердичівському МВ УМВС України в Житомирській області.

Для детального з’ясування всіх обставин до медичного закладу, де чоловік перебував на лікуванні, прибули працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу. Під час опитування можливих очевидців події оперативники встановили, що про наявність значних коштів на банківській картці потерпілого випадково дізнався ще один житель райцентру, який у цей же період був госпіталізований до установи.

Фактично, напередодні він закінчив курс стаціонарного лікування і відбув за місцем проживання. Аби перевірити зібрану інформацію, розшуківці поспілкувалися з чоловіком.

Як з’ясувалось їх підозри мали обгрунтовані підстави. 43-річний житель райцентру дійсно спокусився на банківську картку сусіда по палаті.

Згодом чоловік пояснив, що разом із заявником неодноразово ходили до банкомата, де знімали гроші, і тому пін-код картки він добре знав. В один з моментів, коли чоловік залишився в палаті один, не стримавшись, він забрав картку сусіда. Після завершення стаціонарного лікування, він зняв чужі кошти та витратив на власні потреби.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 1 ст. 185 ККУ).

n 2512142187

n 2512142187

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework