×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Двох жителів Житомирщини міліціонери затримали «на гарячому», коли ті намагалися вийняти аккумулятор з чужої «ВАЗівки»

Повідомлення про те, що у дворі багатоповерхівки вештаються підозрілі особи, надійшло до чергової частини Житомирського міськвідділу міліції після опівночі. Місцевий житель повідомив, що помітив, як автомобіль його сусіда явно намагаються відчинити незнайомці.

Оперативний черговий направив на місце події найближчий наряд патрульної служби.

Про це повідомляє СЗГ УМВС Українив Житомирській області.

Правоохоронці виявили неподалік двох підозрілих молодиків, а поруч – «ВАЗівку» зі зламаним замком на капоті. Про їх причетність  до кримінального діяння вказали місцеві жителі, які підтвердили підозри працівників міліції. Молодиків було затримано та доставлено до міськвідділу міліції.

- Затримані  є 21-річними жителями Брусилівського району, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока. - Експерти вилучили з місця події речові докази, які засвідчили їх безпосередню причетність до крадіжки. На даний час у правоохоронців є підстави стверджувати про вчинення затриманими понад трьох десятків подібних крадіжок.

Як з’ясувалось, молодики винаймали в обласному центрі тимчасове житло та виходили «на полювання» уночі, щоразу обираючи інший район міста. Зловмисників цікавили автомобілі «ВАЗ», залишені господарями у дворах будинків. За їх словами, автомобілі радянського автопрому найлегше відчинити, до того ж, господарі практично не обладнують їх охоронною сигналізацією. Відтак здобиччю молодиків ставали акумулятори, магнітоли та інші цінні речі, залишені в салонах автомобілів.

Згодом усе викрадене вони спродували на ринках Київщини, а потім поверталися до Житомира за чергою здобиччю. Так тривало близько місяця, поки хлопців не затримали правоохоронці.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикам загрожує до 5 років позбавлення волі.

n 2412142162

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework