×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбувся фінал телепроекту «Твоє майбутнє-2»

На каналі обласного телебачення у прямому ефірі відбулося нагородження 20 фіналістів соціального телепроекту для талановитих юнаків та дівчат «Твоє майбутнє-2».

Проект стартував наприкінці 2012 року за підтримки Управління ДСНС у Житомирській області. У першому сезоні учасники упродовж року опановували акторську майстерність, знімалися у телевізійних казках на тему безпеки життєдіяльності, а у фіналі зіграли на сцені телекомпанії дві благодійні вистави для дітей «Зробимо життя безпечним!», - повідомляють в У ДСНС у Житомирській області.

n 1112141965

У другому сезоні телепроекту, який розпочався 18 квітня 2013 року і фінішував у грудні цього року, понад 60 обдарованих дітей випробовували себе у тележурналістиці. Подолавши свої страхи перед телекамерами, разом зі своїми наставниками, досвідченими тележурналістами ЖОДТРК, вони знайомилися з історією виникнення професії, вчили основи журналістики, писали твори-роздуми та мали можливість працювати над власними телевізійними сюжетами і телепрограмами у рамках ефірних випусків проекту. П’ятеро дітей – Владислав Ларіонов, Олена Береза, Антон Киселевич, Марта Ярова та Василь Яковлев – обрали темою своїх робіт діяльність ДСНС України. З екранів телевізорів вони розповіли про роботу диспетчерського центру «101», мужню професію рятівника, технічне оснащення служби та застерегли від небезпеки користування піротехнічними засобами, а також переохолодження і травматизму взимку.

У номінації «За краще висвітлення діяльності рятувальної служби» відзначена робота 12-річного Антона Киселевича з Житомира.

n 1112141965 1

Під час прямого телеефіру помічник начальника Управління ДСНС області Оксана Ковальчук від імені рятувальників області подякувала Антонові за достойне висвітлення складної, як для підлітка, теми про пожежно-рятувальну техніку і вручила йому дипломом переможця, цінні подарунки та сувенірну продукцію з символікою ДСНС України. Цього дня 20 нагороджених фіналістів проекту святкували перемогу величезним тортом та мріяли ще раз спробувати свої сили у новому сезоні телепроекту «Твоє майбутнє-3», який стартує вже 11 грудня. Щоправда для цього учасникам необхідно захистити власноруч виготовлені твори мистецтва перед журі, до складу якого знову увійдуть фахівці-рятувальники.

n 1112141965 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework