На Малинщині побував харизматичний франко-український співак. ФОТО

   Харизматичний франко-український співак Поль Манондіз, який вперше побував у нашому місті минулого тижня, можливо, приїде у Малин і вдруге. Але вже із повноцінним концертом.

  Про це повідомляє infomalin.biz

  Минулої п’ятниці у Малині виступав відомий в Україні та за її межами співак французького походження Поль Манондіз. З 2015-го Поль живе в Україні. Його дружина, до речі, також українка. Попри те, що співак володіє французькою, англійською та італійською мовами, він ще й непогано розмовляє українською. У його репертуарі чимало українських пісень, які вже встигли багатьом полюбитись.

  «Спільно із керівником Апарату Центрального Проводу Народного Руху України Віктором Косарчуком вирішили запросили Поля до Малина доволі спонтанно. Дізнались, що він зараз гастролює із туром Україною, зв’язались із його продюсером і співак погодився заспівати для нашого міста», — розповідає Наталія Марущак, голова Малинської міської організації Народного Руху України, засновниця благодійного фонду «Крок у майбутнє».

  По приїзду у Малин Поль Манондіз насамперед завітав у Малинську міську дитячу бібліотеку, де разом із дітками виконав Гімн України та порозмовляв на тему патріотизму. А вже згодом побував у школі №6

  «Враховуючи те, що в нас немає будинку культури, були змушені провести виступ співака у школі. Доволі швидко домовились із директором школи №6, який оперативно організував необхідний інвентар для виступу співака», — каже Наталія Марущак.

  Під час свого візиту Поль Манондіз був щиро захоплений щастям дітей, які прийшли його привітати у Малині.

kd 08101810 2

kd 08101810 2

 Олена Петренко, infomalin.biz

 Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework