×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Бердичеві школярів початкових класів знайомили з формулою вибору професії

  У молодіжному центрі «М-Формація», що діє у приміщенні Бердичівської міської бібліотеки, відбулося засідання клубу молодіжної платформи «Youth work».

  Його учасниками були учні початкових класів шкіл, ліцеїв та гімназій міста, зокрема загальноосвітньої школи ім. Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов №1, НВК № 4,ЗОШ №5, БМГГ №2, БМЛ №15,СЗОШ №8. 
 Учні 1-4 класів ще далекі від вибору професії, але правильно проведена серед них профорієнтаційна робота повинна стати основою, на якій у подальшому будуть розвиватись професійні інтереси та наміри школярів у середніх і старших класах.

 Дітей треба поступово вводити у світ професій. Тому фахівці Бердичівського міського центру зайнятості Юлія Кулинич та Наталія Осаволюк ознайомили школярів молодших класів із світом та формулою вибору професії. Презентація та розповідь про професії відбувалася із використанням наочного матеріалу, активно обговорювались фактори впливу та помилки при виборі майбутньої професії. 

  Захід проходив в ігровій формі із використанням тестів, малюнків, різноманітних вправ, вікторин. Завдяки цій зустрічі малеча дізналася багато нового про світ професій, значно розширився їх кругозір та знання про оточуючий світ. Фахівці сподіваються, що будучи старшокласниками, вони зроблять правильний професійний вибір.

 

ok 2908136369

Житомирська обласна служба зайнятості

Новини Житомира 

 

 

 

Последнее изменение Среда, 29/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework