×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Барабанами та люстраційними баками житомирські кондитери вимагали звільнити чиновників-хабарників

Працівники Житомирської кондитерської фабрики вимагали від Генпрокурора звільнити чиновників, які, за словами мітингувальників, чинять тиск на підприємство.

"Він подзвонив моєму приятелю і покликав його на зустріч. На зустрічі він сказав:  передай Ігорю, тобто мені, нехай він мені платить тридцять тисяч доларів і у підприємства не буде ніяких проблем. Ми відмовились від дачі хабара, і після того у нас почались проблеми. Почались наїзди прокуратури, відкриття кримінальних справ"  – розповідає Ігор Бойко, голова наглядової ради ТДВ "ЖЛ".

Про це йдеться у сюжеті на ubr.ua.

n1411141518

Суд зачепився за вже погашений компанією борг. Мотивуючи тим, що через нього не можна визнати законним об’єднання фабрики з іншим підприємством. А це робить протиправною діяльність за останні 3 роки. Хоча злиття відбулося на основі законної довідки Пенсійного фонду про відсутність заборгованості. Відстоюючи позицію, кондитери дійшли до Адміністрації Президента.  Гарантові передали звернення, під яким - тисяча підписів.

"Будемо доповідати керівництву. Заявників офіційно повідомлять. У встановлений законом час", -коментує Віктор Шурубура, головний консультант приймальні Адміністрації Президента.

Мирна хода по відомствах -  не перша для працівники фабрики. Запевняють, що не зупиняться, поки підприємству не дадуть нормально працювати.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework