На Луганщині бойовики обстріляли медиків, загинула 23-річна медсестра з Житомирщини

  Житомирщина втратила в АТО ще одного Героя. На Луганщині загинула старша медична сестра медичної роти 10 окремої гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька - жителька с. Бастової Рудні, Житомирської області.

  Сабіна Станіславівна  1994 року народження, служила в ЗСУ за контрактом із квітня 2016 року.

  Як повідомляють на сторінці «Окремої Гірсько-Штурмової Бригади» у Фейсбук: «Російські окупаційні війська на Донбасі не лише продовжують порушувати Мінські домовленості, але й перейшли будь-яку зрозумілу людському розумові межу у своїх звірячих вчинках… Вчора, під час надання цивільному населенню медичної допомоги були обстріляні наші медики. Загинула наша сестра – медик, військовослужбовець і людина з великим серцем – Сабіна. Ще одного військовослужбовця поранено.

  Ми обіцяємо, що путінські покидьки заплатять за це максимальну ціну. Вбивати жінок та мирних мешканців-це все, на що здатні кляті російські окупанти», - йдеться у повідомлені.

  "Вчора загинула наша медсестричка. 23 роки. Жити й жити... Вона не тримала в руках зброю, не стріляла у ворога. Іі робота – рятувати життя. Того дня вона взагалі мала завдання надавати цивільним медичну допомогу.

  Нещодавно чулося белькотіння одного діяча щодо «поза політикою». Ця дівчинка теж була поза політикою. І вона теж мала плани на щасливе забезпечене майбутнє. Але її вбили прихильники «русского мира». Покажіть її фото тим, хто «поза політикою» рветься на російські гроші", - додав екс-начальник прес-центру АТО Роман Туровець.

Последнее изменение Среда, 21/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework