В міськраді розгорівся скандал через звіти чиновників

  11 січня на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства розгорівся справжній скандал.

  Директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця запропонував депутатам підтримали проект рішення щодо внесення змін у рішення міської ради від 13.10.2016 № 352 «Про затвердження порядку розроблення, фінансування, моніторингу міських цільових програм та звітності про їх виконання». Запропоновані зміни передбачають, що чиновники звітуватимуть лише раз на рік, а не раз на три місяці, як було заплановано раніше.

  Секретар міської ради Наталія Чиж не підтримала ініціативу Миколи Костриці, аргументуючи це тим, що у разі звітування раз на рік не буде можливості вчасно внести зміни до програм. Окрім того,  неможливо буде контролювати ефективність роботи чиновників, як є зараз.

  В результаті відбулась словесна перепалка між Миколою Кострицею та Наталею Чиж.

  Незважаючи на те, що на підтримку Миколи Костриці виступила депутат Житомирської міської ради від БПП Лариса Жигадло, комісія не підтримала даний проект рішення.

  Також варто зазначити, що даний проект рішення директор департаменту економічного розвитку хоче виставити на позачергову сесію, що відбудеться 18 січня, хоча документ був опублікований лише 2.01.2018 року, тобто не за 20 днів згідно чинного законодавства.

 Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework