×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі створили енергетичну дорожню карту

Сьогодні, 4 листопада, у Житомирі було презентовано інтерактивну базу даних енергетичного потенціалу області. Як зазначив голова облдержадміністрації Сергій Машковський, енергетична дорожня карта – це своєрідна база, з якою керівники усіх рівнів можуть працювати і активно наповнювати її.

А для потенційних інвесторів це матеріал для ознайомлення з можливим подальшим вкладенням коштів в об’єкт, який зацікавить бізнесмена.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Цей документ містить загальну інформацію про перспективи розвитку альтернативних видів опалення, можливості місцевої сировинної бази. У карті зазначені всі виробники котельного обладнання, що працюють на теренах області. Дуже важливим є наявність у документі прописаної процедури отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії.

З будь-якими питаннями щодо поданої інформації можна звернутися до відповідальних осіб, контакти яких (із зазначенням мобільних телефонів) вміщені у дорожній карті».

Сергій Машковський звернув увагу на докладну інформацію щодо існуючого котельного господарства. По кожній котельні вказана потужність котлів, опалювальна площа, рік виготовлення, можливість переведення на альтернативні види палива.

Очільник області висловив сподівання, що репрезентована енергетична дорожня карта буде інтерактивною, тобто постійно оновлюватиметься і поповнюватиметься, а також стане цінним довідником для інвесторів.

n0411141330

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework