×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Співробітники ДСНС області за підтримки небайдужих громадян, зібрали для переселенців речі першої необхідності

Вже майже півроку на Житомирщині проживають тисячі вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій чи районів проведення АТО. Більшість з них розмістились у своїх родичів чи друзів, однак окремим з них довелося шукати прихисток у соціальних закладах області.

Останні чи не найбільше потребують допомоги, адже опинилися за сотні миль від рідного дому без теплого одягу, харчів, роботи… лише з надією у краще майбутнє.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, аби допомогти нашим співвітчизникам з Донбасу, рятувальники вкотре залучились підтримкою небайдужих громадян та зібрали для переселенців речі першої необхідності. В таку скрутну хвилину охоче відгукнулися та долучилися до благодійної справи представники та віруючі Свято-Михайлівського кафедрального собору. Напередодні для нужденних людей прихожанами Собору зібрано та передано рятувальниками зимовий одяг та взуття.

На першу суботу листопада припадає Димитрівська поминальна субота. В цей день зазвичай в храмі проходить панахида. Після завершення молитви з благословення настоятеля храму митрофорного протоієрея Богдана Бойко всю пожертву принесену парафіянами на панахиду, а це близько 1,0 тонни хліба та понад 2,0 тонни різних продуктів харчування (цукерки, печиво, борошно, крупи, олія, фрукти тощо), було передано у готель «Житомир» для людей, які приїхали з Східної України.

Також, небайдужими до чужого горя вкотре не залишилась волонтерська організація «СИЛА ЛЮДЕЙ», яка зібрала та передала для переселенців теплий одяг, взуття та дитячі іграшки. «Допомагати людям – це поклик душі. Волонтерська діяльність – це якісь вчинки, дії людини, які не приносить їй ніякої користі, це добровільний внесок. Я вважаю, що на сьогодні проблеми, з якими зіштовхнулися наші співвітчизники зі Сходу України, є і нашими проблемами. Тому вирішувати та допомагати – це обов’язок кожного», – зазначає координатор волонтерського центру з гуманітарних питань волонтерської організації «СИЛА ЛЮДЕЙ» Анна-Луїза Полякова.

n0411141317

n0411141317 1

n0411141317 2

n0411141317 3

n0411141317 4

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework