Навчаємо, а отже запобігаємо

  7 листопада в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності головними вихователями для малюків навчально-виховного комплексу №11 м. Житомир з основних правил пожежної безпеки стали працівники Управління ДСНС в області.

  Цього разу рятувальники вирішили не обмежуватися традиційними бесідами з правил безпеки, а організувати пізнавально-розважальну гра під назвою «Вогонь – друг, вогонь – ворог». За сценарієм учасники виконували роль неслухняних дітей, які гралися з сірниками, вчилися викликати вогнеборців, були справжніми пожежними-рятувальниками і, навіть, працювали диспетчерами в самому серці «Служби порятунку 101». Малеча усвідомила, що, не знаючи правил пожежної безпеки, можна потрапити в біду. На згадку про проведений захід працівники ДСНС України подарували дітям та адміністрації садочку листівки та пам’ятки з правилами безпеки.

  Подібний захід сьогодні відбувся і в дошкільному навчальному закладі №65 «Родина». Малюки спільно із працівниками ДСНС у справжньому бойовому одязі вогнеборців рятували постраждалих з різних надзвичайних ситуацій. За допомогою емблем діти пригадали правила поводження в побуті, з електроприладами, при виявленні невідомого чи вибухонебезпечного предмету, алгоритм дій при пожежі, а також номери служб екстреного виклику.

  На завершення дітлахи щиро подякували рятувальникам, а ті, в свою чергу, запросили вихованців закладу на екскурсію до музею цивільного захисту та пожежної частини.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework