Син черняхівської волонтерки потребує допомоги

  Із самого початку війни наші земляки допомагають бійцям.

  Майже весь цей час була  і залишається волонтером Марія Кучер – приватний підприємець з Черняхівського ринку, депутат Черняхівської районної ради, поетеса, яку люблять воїни і за патріотичні вірші, і за допомогу  хлопцям на передовій. Протягом усього воєнного часу щомісяця Марія Кучер від себе  передавала миючих засобів, пластикового посуду, засобів від комарів на 600-700 гривень. Разом з іншими організовувала  посилки  із сільських рад у зону АТО. Її підшефними стали 95 аеромобільна і 72 механізована бригади, артилеристи 26 бригади, морські піхотинці. Завжди старалася виконати прохання солдат – чи то дістати гайкові ключі, чи сплести маскувальну сітку зі школярами.

  Марія Кучер – сильна, вольова жінка: після смерті чоловіка самотужки піднімала на ноги трьох дітей – сина та двох доньок.

  Змогла подолати тяжку хворобу.  Та знову доля випробовує її – захворів син Олександр. Йому необхідна серйозна операція на серці. Вона  дороговартісна.

  Тож звертаємося до всіх небайдужих земляків із проханням допомогти Марії зібрати кошти для порятунку сина.

  № рахунку в Приватбанку   4731217104189178

  6 жовтня волонтери разом із РДА та БК планують організувати концерт-презентацію книги Марії Василівни «Вектор надії», на якому будуть збирати кошти для операції її сину Олександру.

Джерело: chernyakhiv.org.ua

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 21/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework