Žitomir у Хорватії: населений пункт, де з середини XIX і до початку XXI століття кількість мешканців менша, аніж в деяких українських селах

  Крошня, Мальованка, Богунія, Корбутівка, Гідропарк… Малоймовірно, що про ці відомі мікрорайони та місця в Житомирі та й про саме існування нашого міста знають багато мешканців населеного пункту Žitomir у Хорватії. У свою чергу, багато хто із житомирян також не підозрює про те, що у Хорватії є населений пункт з такою ж назвою, яку носить наше місто — Житомир.  

 

Житомир (хорв. Žitomir) — населений пункт на північному заході Хорватії, у Загребській жупанії, адміністративно належить до громади міста Светі-Іван-Зеліна.

  Поселення простягається на площі 4,09 км² і ось такий вигляд має на карті:

карта Житомир Хорватія  Як показав перепис населення, станом на 2001 рік, в Житомирі (Хорватія) проживав 191 мешканець та налічувалося 58 домогосподарств. За останні 150 років чисельність населення постійно зростала до 1931 року, в якому поселення налічувало найбільшу кількість мешканців — 441, після чого так само послідовно спадала до 2001 року. У цьому можна переконатися, поглянувши на таблицю, яка показує кількість населення за певні роки з середини XIX і до початку XXI століття.

Хорватія Житомир

Хорватія Житомир

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 11/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework