×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина готова до проведення прозорих, демократичних та вільних виборів

Про це, 23 жовтня, на селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з питань забезпечення проведення виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року, сказав голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернув увагу на те, що першочергове завдання, яке стоїть перед керівниками усіх рівнів, полягає у забезпеченні безпеки громадян на виборчих дільницях у день волевиявлення. Він закликав голів облдержадміністрацій зробити все для того, аби парламентські вибори пройшли чесно й прозоро, а також не допустити їх зриву та дестабілізації ситуації в державі. Окрім цього, голова Уряду дав дорученням керівникам областей забезпечити допомогу міжнародним спостерігачам, аби довести, що Україна – це демократична держава. Арсеній Яценюк зазначив: «Вибір здійснюється не автоматами, а через бюлетень і чесне волевиявлення».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наголосив на тому, що 23 жовтня набув чинності закон України № 1703-VII «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян», який передбачає покарання за підкуп виборців від штрафу до позбавлення волі. За словами посадовця, на виборах до Верховної Ради охорону безпеки і правопорядку в державі здійснюватиме 82 тис. міліціонерів.

Як повідомила Міністр соціальної політики України Людмила Денісова, на виборах зможуть проголосувати понад 160 тис. з 427 тис. тимчасово переміщених осіб зі сходу держави, які виявили бажання зареєструватися у списках виборців.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський повідомив: «Житомирська область готова до проведення виборів народних депутатів України 26 жовтня цього року. З метою недопущення незаконного втручання у виборчий процес в облдержадміністрації створено оперативний штаб. Проводяться моніторингові виїзди з метою перевірки стану матеріально-технічного забезпечення окружних та дільничних виборчих комісій. Всі вони забезпечені необхідним інвентарем та обладнанням. Це дає підстави стверджувати, що Житомирщина готова до проведення прозорих, демократичних та вільних виборів. Окрім цього, забезпечена координація дій з правоохоронними органами, а за кожним округом закріплені відповідальні працівники апарату облдержадміністрації. Таким чином, ми не допустимо зриву виборів чи інших форсмажорних ситуацій».

n2310141158

n2310141158 1

n2310141158 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework