Нардеп Розенблат просить допомоги у провідних журналістів-розслідувачів країни

19 червня, детективи НАБУ затримали охоронця народного депутата БПП Борислава Розенблата під час отримання хабара. Подейкують, що суму у 200 тисяч долларів чиновник отримав за вирішення питання з ліцензування видобутку бурштину. Сам Розенблат вважає цю ситуацію провокацією.

om 20061780 1Читайте також: Бурштинова мафія: У САП оприлюднили злочинну схему Розенблата та Полякова. ФОТО

На своїй сторінці у Facebook Розенблат просить допомоги у провідних журналістів-розслідувачів у дослідженні цієї ситуації.

"За кілька останніх років я нажив серйозних ворогів. Я послідовно виступав і виступаю за прозорий ринок видобування, обробки та реалізації бурштину, що дасть тисячі легальних робочих місць та мільярди надходжень до бюджетів.  Природньо, це дуже небезпечно для тих, хто сьогодні сидить на бурштинових потоках. Тому бурштинова мафія наносить удар у відповідь...

Мені не вперше тримати удар, але прикро, що це реалізовується руками саме НАБУ.  Але ще більш прикро бачити, що низка людей, яких я щиро поважаю, підтримують цю провокацію... Країна заражена корупцією і тому багато людей з легкістю можуть повірити, що народний депутат бере хабарі. Але цього разу це не так!

Я все своє життя чесно робив свою справу – у бізнесі, у громадській діяльності і у якості депутата Верховної Ради України. Повага людей і чесне ім’я важливіші за будь-які гроші.

Я закликаю провідних журналістів-розслідувачів країни дослідити ситуацію в центрі якої опинився я та мої помічники! Мені абсолютно немає чого приховувати – навпаки, суспільний резонанс, пов’язаний із нещодавніми подіями дозволить привернути увагу всього суспільства до проблеми нелегального видобутку бурштину і страшних наслідків, із цим пов’язаних! Готовий відповісти на всі питання та надати документи.

Йдеться не лише про одного депутата. Йдеться про те, що коли правоохоронні органи із якихось причин не в змозі виконувати свої функції, суспільство повинно їм це вказати і відновити справедливість. Чи не цим ви щодня займаєтесь?

Я впевнений, що люди, які користуються заслуженим авторитетом у прогресивної частини українського суспільства поставлять крапку у провокації довкола мене. І це буде початком кінця бурштинової мафії в Україні!", - пише нардеп. 

Читайте також:  Борислав Розенблат: «У всіх документах НАБУ, які я бачив, фігурує одна тема - написання законопроекту про легалізацію бурштину»

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 21/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework