Марія Байда : «Різні заходи проходили по-різному: деякі намети були переповнені людьми, до інших підходили 2‒3 людини»

Саме так описала відвідуваність людей на «Майстерні міста» керівник проектного офісу GIZ у Житомирі (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit).

Сьогодні, 20 червня, з 9:30 у готелі «Reikartz» відбувається засідання робочої групи «Інтегрований розвиток міст в Україні» за участю міжнародного консультанта з Німеччини Марка Шваде.

om 20061782 1«Сьогодні на нас чекає дуже активна робота. Спершу ми коротко обговоримо та підсумуємо те, що відбувалося на майданчику “Майстерні міста”  з 12 по 17 червня цього року. На сьогодні у нас є робота у форматі світового кафе над цільовою групою «молода сім'я». Головне питання, яке ми хочемо дослідити на цьому заході —  яким чином утримати в Житомирі молоду родину: що ми можемо їм запропонувати у сфері освіти, культури, житла, транспорту. Разом з тим,  очікуємо почути не лише можливу конструктивну критику,  а  й гарні, цікаві ідеї, певні напрацювання щодо розвитку Житомира», — розповіла Марія Байда, керівник проектного офісу GIZ у Житомирі, одного із організаторів проекту «Майстерня міста Житомир‒2017». Після вступного слова вона показала присутнім відеоролик під назвою «“Майстерня  міста”:  як це було».

 Зазначимо, що кожного дня на урбаністично-культурному фестивалі «Майстерня міста Житомир‒2017» відбувалося близько 6‒7 інтерактивів, презентацій, лекцій на різні теми. Серед них: теми екології, проблеми поводження з твердими побутовими відходами, проблема безхатченків у місті, проблема розвитку культури та освіти в Житомирі.

«Різні заходи проходили по-різному: деякі намети були переповнені людьми, до інших наметів могли підходити 2‒3 людини. Але, на мою думку, ми маємо позитивні результати, адже цього року ми не лише працювали на основній локації “Майстерні міста” — майданчику біля Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича, а й охопили мікрорайони Житомира:  Богунія, Крошня, Польова, а також працювали у районі ТРЦ "Глобал.UA"».

Катерина Дейнека 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 20/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework