За добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі в приватних оселях

13 червня о 14:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. М. Козара Романівського району. Рятувальників сповістили сусіди власника оселі.

n 14061711З’ясувалось, що горить господарська споруда (площею 10 кв.м), впритул прибудована до житлового будинку, та загальний дах над ними. Власника в будинку не було.

Силами рятувальників вже о 15:00 відбулась локалізація пожежі, о 15:50 – ліквідація. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Вогнем знищено зазначену господарську будівлю та загальний дах – 60 кв.м. Завдяки швидким та злагодженим діям бійців ДСНС вдалося не лише оперативно ліквідувати пожежу, але й не допустити подальшого поширення, тим самим зберегти від знищення вогнем будинок та майно в ньому.

За попередніми даними займання виникло через необережність під час куріння господаря будинку. До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловіки особового складу на пожежному автомобилі.

Крім того, минулої доби вогнеборці гасили пожежу в цегляному житловому будинку в с. Лісівка Андрушівського району. Там у одній із житлових кімнат горіли домашні речі. Силами рятувальників не допущено подальшого розповсюдження полум’я за межі приміщення. Вогонь устиг знищити лише речі домашнього вжитку в житловій кімнаті.

Ймовірно пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Остаточні обставини подій встановлюються фахівцями.

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 14/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework