Житомирська митниця ДФС: надходженнядо бюджетуу травні майже на 60 % перевищили минулорічні

Протягом січня-травня поточного року завдяки співпраці Житомирської митниці із суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності до Державного бюджету України перераховано1052,1млн.грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року цей показник зріс на 19,1%, або на 168,8тис.грн.

n 1206176Перевиконано за 5 місяців цього року заплановані показники зі збору митних платежів до державного бюджету на 22,6%,і бюджет додатково отримав 193,8млн. грн.

Індикативнийпоказник доходів загального фонду Державного бюджету України виконано на 169,3% або на 112,9 млн.грн.

Так, у травні поточного року сума надходжень митних платежів до бюджету становить 279,4 млн. грн.,тобто більша на 101,4 млн.грн. або на 57%, в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року 177,9 млн.грн.

Найбільші суми митних платежів надійшли від митного оформлення бітуму, тракторів, легкових автомобілів, мінеральних добрив, мінеральних добрив, обладнання для миття та сушіння, механізмів для збирання або обмолоту с/г культур.

Динаміка зростання перерахувань до держбюджету позитивна.Виконання планових показників у травні поточного року є результатом злагодженої роботи митників Житомирщини, їх професійного підбору та ефективного використання кадрового потенціалу.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework